Ați promovat dresajul de bază “Formarea câinelui’, aveți un câine dornic de lucru și de joacă cu un potențial neexploatat de inteligența și condiție fizică iar vouă vă place să petreceți timp în mișcare cu câinele vostru.
Noh că ați dat de programul pentru voi!

La “Trucuri și Delicii” ne scufundăm în cea mai distractivă parte a dresajului canin modern unde “imposibil” devine doar un termen de dicționar!
Veți învața cum să obțineți un focus puternic pe lucru prin tehici moderne de învațare și de execuție rapida a oricărui comportament fizic posibil pentru câine. Genul acesta de dresaj este cel care se folosește în filme, unde câinii învața cum să structureze o serie mai lungă de comportamente înainte de a completa un exercițiu.
Este extrem de distractiv și vă pune să gândiți activ și să reacționați rapid ca să întămpinați răspunsurile câinelui la întrebările pe care le formulați.

Pe lângă asta, ne vom distra cu jocuri și sporturi canine precum discdog, agility, flyball și dresajul competițional.

Programul acesta va crea o relație extrem de puternică între voi și câinele vostru, îi va oferi stimularea mentală și fizică de care are nevoie care îl va face să devină un câine mulțumit de viața lui.

Programul este pentru câini energici.

Detalii:
– Durata Cursului: 8 săptămâni
– Locul desfășurării: Vom schimba locațiile pentru a obișnui câinii cu diferite situații și locații
( Parcul Subarini, Piața Mare, Camping Dumbrava, Valea Moașei )
– 2 întălniri pe săptămână, de câte o oră
– 16 ședințe din care 14 practice, 1 teoretică și 1 mini workshop de jumătate de zi în natura
– Costul cursului este de 1000 de lei

Detalii și inscriere aici:
https://forms.gle/CAK2XsizibjbWrL68

Sună acum