Terapie asistată de animale

Cu ce animale vom lucra?

Împreuna cu Zen, Roua(câini) și Gazal (cal) se conturează o echipa de susținere a tuturor copiilor care au nevoie de sprijin să treacă peste traumele de abandon, trădarea încrederii și pierdere. 

De ce TAA la copii?

O vindecare timpurie scade repetarea și adâncirea traumei și oprește formarea și întărirea a mecanismelor de supraviețuire. Astfel acea situație traumatică nu va mai fi ceea ce definește acel viitor adult.

Care este motorul în spatele TAA?

Retrăiești ceea ce nu vindeci. Asta este regula vieții. În timp, am înțeles că unele lucruri e greu să le duci singur. Așa că am întâlnit un om minunat care de trei ani de zile m-a ținut de mâna când și unde mi-a fost frica să pășesc și să-mi reamintesc. Așa că împreună cu Florentina și animalele mele am reușit să pășesc conștient și asumat prin viața și asta doresc să se întâmple pentru orice copil care va deveni viitorul adult.

DESCRIERE

PROGRAM

Unde se oprește posibilitatea umană, animalele preiau ei tot ce inima nu poate să exteriorizeze. Ei pot prelua greutățile traumei de trădare, abandon, a pierderii resimțite în copilărie și bineînțeles duse mai departe în viața adultă. 

Fiecare caz va fi preluat în parte și se va construi un program personalizat în funcție de nevoi.

Galerie

Partners

testimonial

Dogdharma Reviews

Dogdharma acoperă cu responsabilitate și expertiză tot ce înseamnă educația și bunăstarea câinelui vostru. La Dogdharma relația voastră este preocuparea noastră n. 1

Sună acum